miercuri, 15 aprilie 2015

Avancronică. CSC Poiana Câmpina - AS Mislea. Orgolii şi ambiţii mari

Duminică, 19 aprilie, ora 11.00
Liga B Prahova
Proviţa de Sus: CSC Poiana Câmpina - AS Mislea
Între cele două formaţii care se vor întâlni duminică la Proviţa de Sus există de la începuturile lor mari orgolii şi ambiţii. Tensiunea dintre cele două echipe a escaladat de fiecare dată în apropierea meciurilor directe. Astfel, sezonul trecut, la meciul de la Mislea, gazdele de atunci au refuzat solicitarea celor de la Poiana Câmpina de amânare a partidei, administrându-le poienarilor un categoric 4-0, ca revanşă la victoria din tur a echipei antrenate acum de Alin Postolache, cu scorul de 4-1. În plus, între cele două echipe au mai existat în ultima vreme schimburi de jucători, dar acestea s-au făcut mai mereu "pe uşa din dos", ceea ce nu va duce decât la sporirea stării de tensiune dintre cele două echipe.
În  tur, la Mislea, gazdele s-au impus cu scorul de 4-1, golurile formaţiei din Mislea fiind marcate de Stan, Chiorcău, Duţă şi Mărăcineanu. Acum, cele două echipe sunt vecine de clasament - CSC Poiana Câmpina, locul 7, iar AS Mislea, locul 8, ambele cu 31 puncte. Dar stările lor de spirit sunt diferite. Formaţia din Mislea vine la Proviţa de Sus după remiza, 2-2, de pe teren propriu, cu CS Brazi, în vreme ce poienarii au serie incredibile fiind neînvinşi în acest an: 3-1 cu CS Valea Doftanei (în deplasare), 2-1 cu Progresul Puchenii Moşneni ("acasă", la Proviţa de Sus), 3-3 cu Viitorul Crivina (în deplasare), 4-0 cu AS Strejnic (acasă) şi 3-2 cu Energia Pietroşani (în deplasare).
Pentru meciul de duminică, CSC Poiana Câmpina se confruntă cu câteva absenţe în lot, Mosor şi Popa, fiind incerţi, în urma unor accidentări, dar staff-ul tehnic şi jucătorii se arată ferm convinşi să-şi continue parcursul bun din acest an şi să învingă formaţia din Mislea.

Un comentariu: