miercuri, 15 aprilie 2015

Avancronică. CS Păuleşti - Fortuna II Poiana Câmpina. Premize pentru un joc bun

Duminică, 19 aprilie, ora 11.00
"Liga lu' Lică"
Păuleşti: CS Păuleşti - Fortuna II Poiana Câmpina
CS Păuleşti revine în faţa propriilor suporteri, după înfrângerea mai puţin scontată din etapa precedentă, de la Cornu, astfel încât este de presupus că vor încerca printr-un joc frumos să demonstreze că ceea ce s-a întâmplat în Vinerea Mare a fost mai degrabă un accident. De partea cealaltă, echipa pregătită de Nicolae Vereu vine după o remiză albă pe teren propriu, dar în faţa unui adversar valoros, CS Blejoi.
În tur, atunci când pentru Fortuna II altele erau datele problemei, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, golurile fiind realizate de Băcioiu (între timp ajuns la FC Băneşti), pentru Fortuna, respectiv, I. Neagu, pentru formaţia din Păuleşti.
În ediţia trecută de campionat, la Păuleşti, gazdele s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Anghel, G. Mihai, respectiv, Ivan.
Şi în retur, tot formaţia din Păuleşti a câştigat, cu 3-2, prin golurile marcate de Stoica, Pătraşcu, Zapodeanu, respectiv, Mircescu şi Drăgan.
Cel mai recent meci între cele două echipe a avut loc pe 1 aprilie, în optimile fazei judeţene a Cupei României, atunci când la Păuleşti gazdele s-au impus la limită, scor 2-1, asigurându-şi calificarea în faza următoare a competiţiei.
Despre partida de duminică, finanţatorul Fortunei II, Mărgărint "Mara" Ciubotaru, a declarat: "Am avut ocazia recent, în Cupa României, să jucăm cu formaţia CS Păuleşti şi mi s-a părut o echipă robustă, puternică. Este drept că meciurile din campionat nu se compară cu cele din Cupa României, dar, totuşi, cu siguranţă întâlnim una dintre cele mai valoroase echipe din campionat. Acum, în ceea ce ne priveşte, cel mai mult ne interesează să facem un joc bun,iar aceşti copii să capete experienţă şi să crească de la un meci la altul. Dacă facem un joc bun, care să fie apreciat de public şi specialişti, eu sunt mulţumit".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu