miercuri, 15 aprilie 2015

Avancronică. FC Băneşti - CS Blejoi. Derby-ul etapei cu două echipe neînvinse în 2015!

Sâmbătă, 18 aprilie, ora 11.00
"Liga lu' Lică"
Băneşti: FC Băneşti - CS Blejoi
Partida de la Băneşti este, fără îndoială, capul de afiş al acestei etape din campionatul judeţean. Şi nu numai pentru că se întâlnesc două echipe din prima parte a clasamentului - FC Băneşti, locul 7, cu 39 puncte; CS Blejoi, locul 3, cu 49 puncte - ci şi pentru că ambele echipe practică un fotbal frumos, curat şi au în spate cluburi bine administrate, unde există preocupare pentru asigurarea unor condiţii cât mai bune pentru acest eşalon.
În tur, la Blejoi, gazdele de atunci s-au impus cu scorul de 3-0, toate golurile fiind marcate după pauză de Ivan şi Cr. Vasile (2).
În ediţia precedentă de campionat, în meciul tur, disputat la Băneşti, formaţia antrenată de Ion Burchi (foto) s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate A. Ştefan, Hromei şi Bica (nici unul dintre ei nu mai joacă astăzi pentru echipa din Băneşti), respectiv, Cr. Vasile. În retur, formaţia din Blejoi şi-a luat revanşa, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Ghiţă şi Ivan, respectiv, A. Gheorghe (autogol).
Înaintea acestui meci, ambele echipe se pot lăuda că nu au fost învinse în nici un meci în 2015! În plus, ambele echipe sunt calificate în sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, astfel că există toate premizele pentru a asista la un spectacol sportiv la superlativ.
În privinţa jocului de sâmbătă, antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi, a declarat: "Nu avem probleme de efectiv, cel puţin până la acest moment. Este un meci greu, pentru că întâlnim o echipă bună, bine organizată, dar noi tratăm acest joc ca pe toate celelalte - cu seriozitate şi la victorie. Cred că avem prima şansă şi mai cred că trebuie să demonstrăm şi sâmbătă că invincibilitatea noastră din acest an nu este rodul unei întâmplări".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu