luni, 3 noiembrie 2014

Jocul Rio Ave - Steaua, arbitrat de polonezul Borski

Polonezul Marcin Borski (foto) va conduce partida Rio Ave - Steaua Bucureşti, care va avea loc joi, 6 noiembrie, de la ora 22.05 (ora României), la Vila do Conde, în etapa a 4-a a grupelor Europa League. Borski va fi ajutat de asistenţii Rafal Rostkowski, Marcin Boniek, adiţionalii Tomasz Musial, Bartosz Frankowski şi rezerva Krzysztof Myrmus. Observatori - croatul Dragutin Karlo Poljak - pentru arbitraj, şi slovaca Renata Tomasova - pentru joc.
Marcin Borski s-a născut 13 aprilie 1973, locuieşte la Varşovia şi se află din anul 2006 pe lista FIFA. Steaua are amintiri neplăcute
cu acest polonez, care va oficia în Portugalia cel de-al 12-lea meci din grupele Europa League: pe 30 septembrie 2010 a condus jocul Steaua - Napoli 3-3, tot în grupele Europa League, în care a prelungit foarte mult meciul şi a defavorizat prin mai multe decizii echipa română. A fost singura sa experienţă cu o echipă din ţara noastră... În schimb, a mai arbitrat de două ori în Portugalia: Academica Coimbra - Viktoria Plzen 1-1, pe 22 noiembrie 2012, în grupele Europa League şi Estoril - Freiburg 0-0, pe 7 noiembrie 2013, în aceeaşi competiţie. Precedentul meci internaţional condus de Borski a fost Anglia - San Marino 5-0, pe 9 octombrie, în preliminariile CE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu