duminică, 16 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". FC Băneşti - Teleajen Văleni 2-4

Scenariu bun pentru... pariori sau pentru filmele SF ieri dimineaţă la meciul de la Băneşti, dintre FC Băneşti şi Teleajen Văleni. Oaspeţii au început bine partida, au avut două-trei ocazii în care puteau marca, inclusiv o lovitură de pedeapsă, pe care A. Bica a apărat-o.
În finalul primei reprize, oarecum împotriva cursului jocului, băneştenii au deschis scorul, prin Negreanu. Elevii lui Ion Burchi au avut o perioadă mai bună de joc, la început părţii a doua, reuşind chiar să înscrie pentru 2-0 prin Burloiu. Vane a ratat o desprindere decisivă, după care a urmat o greşeală incredibilă în defensiva băneştenilor şi Cruceru a redus din diferenţă. Era minutul 68, iar până la final pe teren a existat o singură echipă: Teleajen Văleni, care a mai înscris de trei ori, prin acelaşi Cruceru, în minutul 75, şi prin Petculescu, minutele 88 şi 90+4.
Antrenorul Ion Burchi a folosit următoarea formulă: A. Bica - Burlacu, Badea, G. Radu, Dobrinoiu - Iancu, Albu, Roşu, Budileanu - Vane, Negreanu. Au mai jucat: Burloiu şi Hromei.

6 comentarii:

  1. Demisia Ion Burchi:))))Afara cu mercenarul asta ca e slab si increzut ca antrenor:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai e din Banesti ,cum sa-l schimbe?E pe viata sau pana se desfinteaza echipa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai anonim de la ora 19.20 ce treaba are antrenorul daca jucatori nu stiu sa tina de rezultat.daca nu sti fenomenul fotbal practicandul decat privindul nu mai comenta degeaba.isi va reveni si echipa se intampla sa mergi din prost in mai prost dar o sa vedeti k o sa ne revenim

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu te mai ataca stai linistit si mergi la somn ca de vro 5 meciuri numai castigi cu nimeni:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca vorbeste un fost 'antrenor cu mustata'...care probabil nu poate dormi de grija lui Ion!vezi de treaba ta,sefule ca nu mor caii cand vor cainii!!!stai la uzina si succes la freza... :)

      Ștergere
  5. Ce demisie ma?Daca clubul se afla intr-o perioada mai neagra acum trebuie demisia antrenorului?Cand a fost Banestiul cu Burchii pe 3-4 era bun antrenor acuma demisia!!!Si Dortmund se batea la locul 1 cu Bayer acum este pe locul 15 se mai intampla si cate o perioada mai proasta:)

    RăspundețiȘtergere