miercuri, 12 noiembrie 2014

Călin Cheregi, antrenor FC Bihor: "Încercăm să profităm de fiecare meci"

FC Bihor caută puncte în tentativa echipei antrenate acum de Călin Cheregi de a ieși din zona minată a clasamentului. Misiunea orădenilor în jocul de sâmbătă cu Fortuna este una ingrată devreme ce frații Lukacs și compania vor întâlni una dintre cele mai în formă echipe ale întrecerii din B2. "Avem de parcurs o deplasare lungă în dorința noastră de a culege puncte. Vrem să profităm de fiecare partidă pentru a încerca să scoatem maximum din fiecare meci. Întâlnim o echipă pe val, cu rezultate foarte bune, dar venim la Câmpina să obținem puncte. Știm echipa adversă, cunoaștem individualitățile Fortunei, rămâne doar ca jucătorii mei să găsească soluții pentru a contracara o echipa gazdă foarte valoroasă. Am lotul complet pentru acest meci în care pot folosi cea mai bună formulă a momentului", a precizat Călin Cheregi, antrenorul principal al orădenilor. 
FC Bihor pleacă, mâine, spre Câmpina, urmând ca oaspeții Fortunei de sâmbătă să facă un popas, peste noapte, la Brașov, unde se va efectua, vineri, și o ședință de pregătire. Bihorenii vor ajunge, apoi, vineri spre seară la Câmpina pentru disputa cu Fortuna de sâmbătă dimineață care va conta pentru etapa a XIII-a din eșalonul secund.
Reamintim că partida Fortuna Poiana Câmpina - FC Buhor Oradea va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 11.00, pe stadionul "Fortuna", secvenţe în direct de la acest joc fiind transmise de Sport Total FM în emisiunea "Fotbal la matineu"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu