miercuri, 12 noiembrie 2014

"Împăratu' Marean", în poziţia "ghiocel" în faţa lu' "Don Lică"

De câteva săptămâni mocneşte un scandal în curtea lui "Don Lică" de pe Pielari... Sunt câteva echipe la care arbitri nu mai vor să meargă. De ce? Foarte simplu! S-au înregistrat în numeroase cazuri violenţe asupra arbitrilor fără ca vreuna dintre comisiile lu' "Don Lică" să ia măsuri drastice! Sună foarte cunoscut pentru fotbalul păstorit de "Don Lică", nu-i aşa?
Ei bine, din ce în ce mai mulţi arbitri s-au plâns de ceea ce se întâmplă la Flacăra Mălăieşti sau la Avântul Măgureni şi l-au anunţat pe "Împăratu' Marean" că nu mai vor să arbitreze aceste echipe!
În loc să-i susţină şi să se bată pentru ei, "Împăratu' Marean" s-a dus la "Don Lică", aşa cum îi e obiceiul în poziţia "ghiocel", iar discuţia ar fi fost destul de aprinsă, dar accentele au fost puse doar de "Don Lică". În vreme ce "Împăratu' Marean" privea în pământ, "Don Lică" i-a spus foarte clar că dacă nu le bagă minţile în cap arbitrilor respectivi, îl dă afară pe "Împărat"! Şi a tras şi o înjurătură, pentru că altfel e mai greu pentru "Don lică" să-li sublinieze spusele...
Ei bine, ce a făcut diatamai "Împăratu'"? Şi-a menţinut poziţia "ghiocel" şi deleagă în continuarea arbitri la jocurile celor două echipe!
Acum, nemulţumirea tot mai multor arbitri se răsfrânge asupra "Împăratului", astfel că acesta are tot mai puţini oameni de încredere. În plus, apropiaţii săi susţin că a devenit din ce în ce mai suspicios, unii spun chiar paranoic, şi nu mai are încredere aproape în nimeni!
Se pare că ceasul a început să ticăie şi vorba unui personaj celebru din fotbalul românesc "se strânge laţul!" Pe gâtul cui şi cine împinge scaunul pentru lovitura decisivă, rămâne de văzut... În foarte scurt timp, spun apropiaţii găştii din Pielari!

8 comentarii:

  1. Dn. Alex aveti dreptat asa este asa ne face acest Dictator am fost la acea sedinta la care pur si simplu am fost obilgati sa arbitram la aceste 2 echipe , la sedinta in care sa hotarat sa nu arbitram nu stiu nu am fost dar am fost obligati sa arbitram pur si simplu! ACEST DEACONU ESTE UN DICTATOR !!! Ii cer demisia dictatorului sa plece sa isi dea demisia hoti naibi cu Lica si Titi 3 hoti ! Trebuiesc dati afara cesti hoi , ne obliga acest imparat sa facem totul pentru el ca sa isi pastreze el funcita !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. a avut vreo data alta pozitie in fata lui Lica? ca nu-mi aduc aminte....

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Treaba este ca asa nu se poate continua la nesfarsit,trebuie facut ceva,trebuie luata atitudine,trebuie sa ne organizam si chiar daca nu reusim sa-i schimbam macar ii putem obliga sa respecte legea,Legea Fair-Play-ului!
    Un zvon lansat in aceste zile,Otelul Larissa va promova din Liga B-Est!
    Veniti cu sesizari,initiative si cu siguranta impreuna vom schimba ceva si nu vom lasa fotbalul judetean sa se scufunde in mocirla!
    Altfel veti vedea sau auzi din ce in ce mai mult astfel de cazuri ...

    http://liga2.prosport.ro/liga-4/ligi-judetene/altoirea-arbitrului-cu-nuiaua-si-arsul-vacii-cu-tigara-nivelul-la-care-s-a-coborat-in-campionatul-judetean-13523010

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai nene pe. Mine m-au pus sa fur meci la. Liga a 4 a pentru ca nu suferea don lica pe nu stiu cine de la echipa. Oaspete. Nu am facut asta am fost suspendat dar nu stiu cum ca eu nu am fost chemat la nici o comisie doua etape nu am avut meciuri apoi numai liga C la capatu judetului. Am o mare scarba pt presedintii astia doi daca se pot numii asa lica si cu marean. Nesimtire mare din partea lor si mai ales ca multi arbitrii ai de suferit d aia arbitreaza babele si betivii pt ca aia le fac jocurile astora cei mai tineri nu au tupeu si care au surpriza sunt promovati. C dracu sa fim serioai safta tarsoreanu alin gheorghe astia sunt abitrii???? Sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur nu ai fost suspendat pentru că ești agramat, la graniță cu alfabetismul? :)

      Ștergere