sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Liga B Prahova. CSC Poiana Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 6-0

După o serie mai puţin fastă, dar o victorie în deplasarea de la Potigrafu etapa trecută, CSC Poiana Câmpina şi-a reintrat astăzi în forma sa obişnuită, învingând cu scorul de 6-0 pe Tineretul Poienarii Burchii. Golurile au fost marcate de Neagoe (2), Plumb, Sim, Spurcaciu, Postolache, într-un meci dominat cu autoritate de formaţia pregătită de Alin Postolache.
Poienarii au aliniat următoarea formaţie: Bucuroiu - Mosor, Burchi, Roşu, Neagu (cpt) - G. Mihai, Postolache, Achim, Spurcaciu -Neagoe, Plumb. Au mai jucat: Bohâlţea - Sim, Fulgeanu.

2 comentarii:

  1. Lary..ai noroc cu câțiva jucatori care va tine in cârca neagoe,postolache,burchi si mosor.bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. Noroc??? Noi ne strangem sa ne distram mai baiatule, noi suntem o echipa unita si joaca fiecare cum poate unii mai bn altii mai putin bn. .iar incepeti sa comentati de csc??? Uitati-va in curtile voastre sau mai bn numai veniti la meciurile noastre , chiar nu avem nevoie de aplaudaci ;) .pe aceasta cale tin sa va anunt dragii nostrii sustinatori anonimi ca nu am sa va mai bag in seama sau sa va raspund atat timp cat nu va semnati .daca sunteti asa barbati asumati-va ce scrieti si semnati-va ..dar......Lary

    RăspundețiȘtergere