sâmbătă, 1 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". CS Cornu - Găzarul Surani 4-2

"Ne-am făcut singuri jocul greu", sintetiza desfăşurarea întâlnirii, la final, antrenorul cornenilor, Mihai Dinu. Şi, într-adevăr, la 1-1, golul cornenilor fiind realizat de Hornea, gazdele au ratat cel puţin patru ocazii monumentale, iar cum ocaziile se răzbună, pe un contraatac, oaspeţii au preluat conducerea.
A fost golul care i-a trezit pe corneni, care beneficiind şi de o schimbare inspirată a tânărului antrenor Mihai Dinu, au marcat de trei ori până la final, prin acelaşi jucător - Grigore. O victorie importantă pentru gruparea din Cornu, al cărui obiectiv este menţinerea în eşalonul de elită judeţean.
CS Cornu a aliniat următoarea formulă de joc: Datcu - Olariu, Drăgan, Mustafa, Dinicu -Pârvan, Hornea - Stoica, Irimescu, Florişteanu (jucător transferat de la CSTunari) - Constantinescu. Au mai jucat: Grigore, Neagu, Badea.

8 comentarii:

  1. Cum a ajuns Dinu asta antrenor la Cornu ca pe unde a fost (Rali.Varnita.Brazi fete.Busteni.acestea sunt doar citeva )nu a reusit nici macar o promovare la liga c sau trb aici la Cornu un pion

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e treaba magarului de unde beau oile apa...Pai aveati ce sa antreneze acolo...aveati numai alcoolici si pseudo fotbalisti. Nu e de ajuns ca v-a invatat sa stai in ghete? Sa inteleg ca esti frustrat ca nu ai ajuns si tu la Cornu?

    RăspundețiȘtergere
  3. "Vad ca esti bine informat.Ai omis faptul ca am antrenat si in Spania 2 ani.Intr.adevar nu am promovat in liga B dar am readus fotbalul la Rali dupa 20 de ani.Incerci sa fii interesant!Totusi sa stii ca nu sunt pion.Eu sunt MIHAI DINU si sunt antrenor.Imi respect meseria si cu pasi mici si siguri voi ajunge unde mi.am propus!tu ramai un anonim...din toate pct de vedere."

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate prinzi nationala chelule Apropo a cita echipa este numai anul acesta Iar privind echipa din Rali ai terminato cit au fost bani ai stat cind nu ai tulito iar cind ai frigide sa te intorci (anul trecut) nu te-au mai primit

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa ce inveti sa scrii corect mai vorbim.Prima lectie de lb romana e gratis.Se scrie :terminat-o!!!.Eu am schimbat echipe,tu din pacate creierul nu-l poti schimba!M.D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce zici tu de Chelie (recte Dinu Mihai Catalin) ca a ajuns la Cornu pe burta sau pe coate nu cred ca e treaba noastra dar cunoscandu-l foarte bine iti garantez ca acolo a ajunspe barba lui urcand pas cu pas nivel cu nivel. Nu a plecat de la "Spicul" din cauza ca nu erau bani, la echipa nu au fost probleme de natura financiara ca la alte echipe "din vecini", a plecat datorita faptului ca a dorit sa faca prea mult intr-un timp scurt.Iar despre rezultatele avute acolo cu o echipa nou infiintat au fost bune: victorii la primele clasate ceea ce nu multe echipe au reusit. Cat despre revenirea la matca ce trebuia sa aibe loc anul trecut nu sa realizat din cauza conditiilor de performanta pe care le-a cerut. Domnule anonim 2 nu cred ca esti in masura sa faci afirmatii gen alcoolici atata vreme cat nu ai jucat, antrenat sauu arbitrat la Rali. Acolo a fost o emulatie si dupa cum zicea Pierre de Coubertin important e sa participi nu sa castigi. Cu consideratie Stelian Manea

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai Manea nu stiu de ce vecini spui acolo cu anonim 2 dar este indicat sa spui de cine vrb ca noi vecini tai avem echipe pe cind tu ....Mai bine vede-ti lungul nasului inteligentule si legat de d-l Dinu stim toti din zona noastra ce om este dupa ce a plecat de la voi nu mai conteneai cu ,cuvinte de lauda intre ghilimele despre el Anonimul 1se pare ca chiar stie trecutul lui Dinu si omu era curios cum a ajuns la Cornu ,dar te bagi tu ca si la fotbal din gura ca fotbalist zero (ofsaid din haut)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere