sâmbătă, 1 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". CS Ceptura - Tricolorul Breaza 0-1

În această dimineață, "tricolorii" din Breaza s-au deplasat la Ceptura, pentru a înfrunta, în cadrul etapei a XIII-a, formația locală CS Ceptura. Veniți după două meciuri fără înfrângere, ambele chiar în deplasare, localnicii de la Ceptura au început meciul mai bine, ratând în debutul meciului două ocazii bune de gol, la una dintre acestea mingea lovind chiar stâlpul porții lui Petrescu. După aceste momente, în ciuda jocului dur al gazdelor, uneori peste limita regulamentului - ceea ce a dus, în cea de-a doua repriză, și la eliminarea unui echipier al acestora - formația brezeană a trecut la cârma jocului, ratând o serie de ocazii mari de gol, dintre care amintim un corner executat înșelător de Vintilă (min. 10), aproape scăpat în poartă de goalkeeperul advers, un vole de la 18 metri al lui Bunea (min. 20), care a lovit stâlpul din dreapta al porții gazdelor, portarul acestora neavând replică, două șuturi ale lui Duricu (min. 36 și 45) respinse de fiecare dată de portarul echipei gazdă. 
După pauză, meciul a continuat pe același făgaș, golul venind firesc - în minutul 55, Vișan a executat puternic, pe jos, o lovitură liberă de la 23 de metri, iar Codruț Cojocaru (foto), introdus pe teren la pauză - mutare inspirată a lui Marius Vișan - a intrat pe traiectoria mingii și a deviat-o în poarta adversă. Formația oaspete a încercat, apoi, să-și conserve avantajul, dar ar fi putut să mai înscrie și alte goluri, Vișan și Vintilă fiind, însă, neinspirați în fața porții. Dincolo, gazdele au avut oportunități răzlețe de a egala, cea mai mare șansă a acestora venind dintr-o lovitură liberă de la marginea suprafeţei de pedeapsă, Suditu ratând de puțin ținta. Fluierul final al lui Laurențiu Piciu a consemnat, însă, o altă victorie pe care formația antrenată de Marius Vişan a obținut-o, o victorie muncită și meritată în fața unui adversar care și-a vândut scump pielea. 
Tricolorul Breaza a aliniat următoarea formulă: Petrescu - Basma (80 Țigănuș), Soreanu, Fl. Voinea, Coman, Duricu (cpt.) (76 Mușea), Bunea, Vintilă, Urdea (46 Cojocaru), Vișan, Șovăială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu