sâmbătă, 15 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". Fortuna II Poiana Câmpina - Tricolorul Breaza 1-1

Marcatori: Caramalău 42 - Bunea 90.
Fortuna II Poiana Câmpina: Șerban - R. Coman, Oaie, Caramalău, Vlaicu, A. Gheorghe (cpt.), A. Vișan (85 Dinu), Drăgan, Băcioiu, Manea, C. Constantin. Rezerve neutilizate: Răduț - C. Gheorghe, Nedelea. Antrenor: Cătălin Gheorghe.
Tricolorul Breaza: Petrescu - Basma, Soreanu, Fl. Voinea (65 Brânzea), A. Coman, Țigănuș (65 Urdea), Bunea (foto), Duricu (cpt.), Vintilă, M. Vișan, Șovăială (77 Drăgoi). Rezerve neutilizate: D. Constantin - Cîrciu, Cojocaru. Antrenor: Marius Vișan.
Arbitri: Marius Petre (Poenarii Apostoli) - Nicolae Dobre (Colceag), Octavian Ciorescu (Ploiești). Observator: Ion Andreoiu (Ploiești).
Formația brezeană a reușit, în această dimineață, să-și mențină seria de partide fără înfrângere începută încă din runda a VIII-a a campionatului, printr-un rezultat de egalitate, 1-1 cu Fortuna II Poiana Câmpina. Meciul a fost unul bun per ansamblu, dar cu multe momente lipsite de luciditate și, implicit, de ocazii. Jocul a fost început mai bine de jucătorii formaţii oaspete, care au ratat prima ocazie în minutul 6, când M. Vișan a trimis un lob din afara careului pe lângă poarta lui Șerban. Apoi, jocul s-a fragmentat, ocaziile au lipsit, până spre finalul reprizei, care a fost unul mai spectaculos decât toate minutele de dinainte. Mai întâi, gazdele au deschis scorul, în minutul 42, prin Caramalău, care a fructificat cu o lovitură de cap din 7 metri o centrare a lui A. Dinu, pentru ca, după numai un minut, brezenii să obțină un penalty la un henț al lui Oaie, dar Vintilă a executat slab și Șerban a reușit să apere, menținându-și echipa în avantaj la pauză. Repriza a doua a fost, și ea, echilibrată, cu ocazii bune de ambele părți, de partea noastră, cele mai mari aparținându-i lui M. Vișan, cea mai mare dintre acestea având loc în minutul 51, când a trimis peste bară din 8 metri, iar, de partea gazdelor, prin Băcioiu și A. Gheorghe. Însă, la una din ultimele faze, atunci când nimeni nu se mai aștepta, M. Vișan a preluat mingea, l-a întors pe Alberto Gheorghe și i-a pasat lui Bunea, al cărui șut cu latul, la colțul scurt, l-a învins pe Șerban. 
Ca un element de culoare, trebuie adăugat că atât antrenorul-jucător Marius Vişan, cât şi autorul singurului gol al brezenilor, Valentin Bunea, au contracte cu... Fortuna, club în cadrul căruia conduc diverse grupe de juniori.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

2 comentarii: