sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Liga B Prahova. CSC Poiana Câmpina - CS Brazi 3-3

Meci incredibil în această după-amiază pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, unde CSC Poiana Câmpina a întâlnit pe CS Brazi. Poienarii au făcut un joc bun şi conduceau la pauză cu un liniştit 2-0, mărindu-şi avantajul chiar la 3-0, în minutul 85, golurile fiind realizate de Neagoe şi Plumb (2).
Finalul a fost unul nerecomandat cardiacilor, oaspeţii reuşind să înscrie de trei ori şi să plece cu un punct la care nu mai sperau nici ei, în vreme ce poienarii lui Alin Postolache au ratat o victorie care le-a fost la îndemână şi pe care ar fi meritat-o, după felul în care s-a jucat cea mai mare parte a timpului. Iar ca tacâmul să fie complet, golul egalizator a venit în al patrulea minut suplimentar şi a fost de fapt un... autogol.
CSC Poiana Câmpina a jucat în formula: Bucuroiu - Mosor, Neagu, Roşu, Burchi - G. Mihai, Postolache, Achim, Sim - Plumb, Neagoe. Au mai jucat: Stoican, Spurcaciu, Fulgeanu, Moraru. Antrenor: Alin Postolache.

11 comentarii:

  1. penibili.lăsați_va de fotbal.numai impresii de fotbaliști pe capul vostru.când intrați pe teren va uitați cum sta echipamentul pe voi,din ce unghiuri sa va facă poze,daca terenul e bun.in schimb voi,praf.la sapa cu voi.sa nu vi iara Lari sa ne spui ca voi va vedeți decât duminica si ca jucați de placere,ca devii penibil.e un chin sa privești ce fotbal jucați.numai certuri,scandaluri,aere pe capul vostru

    RăspundețiȘtergere
  2. jucati la pariuri live ??? ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate bai fotbalistule numai aere pe capul nostru si echipamentul sta bine pe noi poti sa zici tu orice . dar chiar tin sa iti spun ca jucam de placere . si mai vreau sa iti spun ceva nu sunt Lari . dar sunt tot un jucator al Csc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos echipament, no? :))) ai vazut ce bine ne statea in el? :>

      Ștergere
  4. Aveti 4 5 jucatorii suca george neagoe postolache si burchi . imi pare rau sa va spun asta . si pe deasupra vati tras antrenor de rasul curcilor pe iiosif . ce naiba Lari . urmeaza sa dai tu Lari comentariu sa spui ca nu ai niciun obiectiv . pe langa jucatorii astia care ii ai cat de cat bunicei stragetiva si haideti la treaba ca puteti

    RăspundețiȘtergere
  5. Stati linistiti va promit ca o sa dispara mai multi din aceasta echipa . pentru ca au gura mare . o sa facem o echipa tanara si disciplinata.

    RăspundețiȘtergere
  6. pt anonim de la 15:55 :e clar ce caracter ai,daca tu dupa3_3 acasă,spui la mișto ca sta bine echipamentul pe tine.vai de capul tau.Lari,fa un pic de curățenie,ca ăștia ai tai au impresia ca joaca la real Madrid.explica_le ce eforturi se fac pt a tine o echipa de fotbal,ca au impresia ca li se cuvine.rusine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt tot eu: anonimul de la 15:55.
      si ce vrei sa fac cumetre? sa stau sa ma cert cu cei care critica echipa indiferent de rezultat? la voi nu e diferenta daca batem, facem egal sau luam bataie... tot ne criticati si ne injurati!!!
      ce ai dori? sa ma pun la mintea voastra?
      nu frate, stai tu linistit! mie sa imi fie bine! tu si altii puteti injura echipa cat vreti ca nu pun la suflet nimicurile voastre!
      ma mandresc ca joc la aceasta echipa si ca totusi TOTI facem eforturi pentru aceasta echipa. multumesc

      ps: daca jucam la Real Madrid, ma cunosteai, nu mai era anonim pentru tine

      Ștergere
  7. Batetii pe sinaia sau le dati meciul ? Demonstrati ca puteti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le dam meciul...noi nu avem obiectiv! :) dormi linstit,fanule ca nu castigam nimic!sunteti bolnavi!va rog mult sa aveti decenta sa ganditi inainte de a deschide gura...!echipa asta nu a facut aranjamente in cei 3 ani de cand a luat nastere!de ce murdariti???cine esti?cum poti sa te joci cu cuvintele?rusinica...

      Ștergere
    2. Pai si lu brazi le-am dat un punct...acum daca dam 3 lu sinaia,de ce te oftici? :D

      Ștergere