sâmbătă, 15 noiembrie 2014

"Super...lică". AS Tufeni - Petrolul Băicoi 3-0

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale acestei etape a avut loc la Tufeni, un adevărat derby local între AS Tufeni şi Petrolul Băicoi. În ciuda orgoliilor şi a ambiţiilor, pe teren lucrurile au fost mult mai clare. De altfel, AS Tufeni a deschis scorul încă din primul minut,
prin Comnoiu, conducând apoi cu 2-0 la pauză şi stabilind un scor de  neprezentare cu 20 de minute înainte de ultimul fluier, ultimele două reuşite fiind semnate de Brebenel.
Antrenorul Robert Stoica a trimis în teren pentru AS Tufeni pe: D. Şandru - Gagiu, Braşoveanu, A. Ştefan, Zmoleanu - Mocanu, Fomenco, Burlacu, Ilioiu - Comnoiu, Brebenel. Au mai jucat: Stamate, I. Dinu şi R. Vasile.
Bucuria tufenarilor a fost dublă la final: pe de o parte, i-au învins pe adversarii din aceeaşi localitate, iar pe de altă parte, în urma remizei contracandidatei la promovare, Voinţa Ciorani, în deplasare, cu Real Rio Cocoşeşti, distanţa din clasament s-a mărit la 7 puncte.

2 comentarii:

  1. Pam pam slaba echipa petrolul baicoi

    RăspundețiȘtergere
  2. Beznea Dorinel Mihai16 noiembrie 2014 la 16:54

    Felicitari!!!Si asa cum am spus la inceperea campionatului ,acum ati ajuns la jumatate si sunteti cu un picior mai sus!!!Bafta mai departe si sunt convins ca veti realiza visul dintotdeauna..veti promova cu siguranta!Felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere