marți, 28 ianuarie 2014

Amical: AFC Fortuna Poiana Câmpina - Astra II Giurgiu 4-1

În această seară, în nocturnă, la Izvorani, AFC Fortuna Poiana Câmpina a încheiat primul stagiu centralizat de pregătire, disputând un joc amical în faţa formaţiei Astra II Giurgiu. Elevii lui Florin Stăncioiu s-au impus categoric, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Camara, V. Munteanu şi Chipirliu (2).
Fortuna a jucat în următoarea alcătuire: Zegheru - D. Cristescu, M. Marin, B. Şandru, Mureşan - Jugaru, Minciună, Barbu - Camara, V. Munteanu, Chipirliu (foto). Au mai jucat: Stroescu - Damian, B. Năstase, Aniţoiu, A. Gheorghe, Mircescu, Caramalău, Moise, Bereşoae, Crosman, Ungureanu.
Amicalul de mâine dimineaţă cu Gloria Buzău a fost anulat, jucătorii primind liber până duminică. Atunci, se va intra direct în al doilea stagiu de pregătire centralizată, care ar putea avea loc
tot la Izvorani, dar abia în zilele următoare se va lua o decizie definitivă în privinţa locului în care va avea loc următorul cantonament. De asemenea, primul amical cert este pe 4 februarie, cu Metaloglobus Bucureşti.

4 comentarii:

  1. Credeti ca acest Chipirliu va acoperi golul lasat de Visan? El sau Camara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta vom vedea...Pentru ca Fortuna sa porneasca cu sanse ceva mai bune in playoff,trebuie sa bata obligatoriu in miniretur la Pitesti si Targoviste...Daca acest lucru se va intampla, in playoff trebuie sa mearga 'ceas'!! Sunt 30 de puncte in joc( destule), dar sa nu uitam faptul ca Arges Pitesti va avea 4 jocuri din 10 ca si 'rezolvate'(cu Bradu si CSM)...Imi doresc sa promoveze Fortuna doar ca va fi foarte greu..Voi ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
  3. chipirliu e un jucator foarte bun a fost golgheterul echipei unde a evoluat si deja sia facut simtita prezenta ink din primu meci cu o dubla.parerea mea e ca va adduce acel plus de care are nevoie fortuna si va ajuta sa promoveze echipa in liga a 2 a
    mam interest de el si e un juktor foarte tehnic si care marcheaza frecvent
    le doresc succes si sa promoveze in acest an

    RăspundețiȘtergere
  4. Respect punctul
    l de vedere la fiecare...sa scrie cu cat mai putine greseli in exprimare e mult, e [utin?

    RăspundețiȘtergere