luni, 13 ianuarie 2014

CS Blejoi - CSM Câmpina, primul amical pentru noua echipă a lui Daniel Chiriţă

În această săptămână, CSM Câmpina îşi continua seria antrenamentelor şi testarea mai multor jucători, sâmbătă urmând a avea loc primul meci amical. Adversarul noii echipe a lui Daniel Chiriţă va fi formaţia CS Blejoi, partida de sâmbătă urmând a se disputa la Blejoi, dacă vremea va fi frumoasă, sau la baza sportivă a lui Daniel Chiriţă din Ploieşti, dacă vremea se va strica.
Până atunci, dar şi la acest prim meci amical, vor fi testaţi ami mulţi jucători aflaţi în probe. Din punct de vedere al componenţei lotului, până la acest moment, sunt certe transferurile atacantului Gabriel Costin (ultima oară a evoluat la FC 1 Decembrie) şi mijlocaşului defensiv Alexandru Puchea (Petrolistul Boldeşti). Fundaşul central Bogdan Panait va da un răspuns în zilele următoare, dar se pare că pretenţiile sale financiare forţează destul de mult limitele posibilităţilor clubului câmpinean. De asemenea, s-a mai aflat în teste şi mijlocaşul Laurenţiu Teleoacă (FC Clinceni), o decizie definitivă asupra sa urmând a se lua până luni, atunci când se va intra într-un regim de semicantonament pentru 10 zile.

2 comentarii:

  1. noi , suporterii echipei csm casmpina vom fii sambata prezenti la meci . vom venii cu masinile personale.. ghita - de la csm

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere