vineri, 17 ianuarie 2014

Fortuna începe seria meciurilor amicale

Aflată de miercuri în cantonament la Izvorani, Fortuna Poiana Câmpina şi-a programat începând de mâine primele meciuri amicale. Astfel, mâine, de la ora 11.00, va întâlni formaţia
de juniori a clubului Sportul Studenţesc, miercurea viitoare, pe 22 ianuarie, va juca în faţa echipei Gloria Buzău, iar sâmbăta viitoare, pe 25 ianuarie, va întâlni liderul campionatului judeţean prahovean, Astra II Giurgiu. Toate meciurile au loc la Izvorani.
În afara jucătorilor de la Dinamo şi a atacantului Mircescu, sub comanda lui Florin Stăncioiu (foto) se mai află şi Cristescu, un fundaş lateral dreapta, în vârstă de 26 de ani, care a mai jucat la Galaţi şi Suceava.
În cele trei meciuri amicale, precum şi pe parcursul celorlalte zile din cantonamentul de la Izvorani, Stăncioiu va definitiva lotul Fortunei, cu care se va pleca în cantonamentul din Antalya, din perioada 2-14 februarie.
În privinţa condiţiilor de la Izvorani, antrenorul Fortunei, Florin Stăncioiu, ne-a declarat: "Sunt condiţii excelente, aici la Izvorani. Atât în privinţa antrenamentelor propriu-zise, dar şi a condiţiilor de refacere, avem sală de forţă, iar condiţiile de cazare şi masă sunt şi ele la cote înalte, astfel încât avem toate condiţiile pentru a ne pregăti cât mai bine pentru o a doua parte a campionatului şi pentru play-off, la finalul căruia se ne bucurăm pentru proomovare".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu