luni, 6 ianuarie 2014

Schimb Cioinac - Camara între Fortuna şi Dinamo?

Ionuţ Cioinac şi Mamadou Camara
S-a discutat intens în ultimele zile despre un schimb sau un transfer între cluburile Fortuna Poiana Câmpina şi Dinamo Bucureşti. În cele din urmă pare a fi vorba de un schimb de jucători, variantă ce pare agreată de ambele părţi.
La Dinamo va ajunge mijlocaşul Ionuţ Cioinac, care va împlini pe 14 ianuarie 21 de ani. În tur, Cioinac a fost împrumutat de Fortuna la ASA TG. Mureş, acolo unde era antrenor fostul tehnician al Fortunei, Edi Iordănescu. A evoluat doar 5 meciuri în liga secundă la gruparea târg-mureşană, pentru ca după venirea lui Ovidiu Sabău în locul lui Ed Iordănescu, Cioinac să nu se mai numere printre preferinţele noului tehnician. Aşa se face că încă de la începutul lunii noiembrie Cioinac a revenit la Fortuna, dar fără a avea drept de joc. 
Cea mai vehiculată variantă în acest moment este aceea a unui schimb cu Camara, fostul atacant al Unirii Câmpina, unde a evoluat sub comanda lui Florin Stăncioiu, fiind dorit de acelaşi tehnician aflat acum pe banca Fortunei. „Camara poate fi, în opinia mea, un atacant care ne-ar putea ajuta. Este, însă, prea devreme pentru a se spune, clar, dacă Mamadou  va ajunge la echipa noastră”, a declarat Florin Stăncioiu în luna decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu