miercuri, 15 ianuarie 2014

Au început lucrările de modernizare a suprafeţei de joc pe stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina

În aceste zile, la stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina au început lucrările de modernizare a suprafeţei de joc, lucrări promise de conducerea clubului. Este vorba de înlocuirea suprafeţei de joc, dar şi de instalarea unor sisteme moderne de încălzire şi de irigare a gazonului.
Conducerea clubului are promisiunea executantului acestei lucrări că echipa va putea reveni pe acest teren începând cu 1 aprilie, astfel încât există toate şansele ca partidele din play-off ale Fortunei să aibă loc pe arena din Poiana Câmpina. Până atunci, elevii lui Florin Stăncioiu vor juca fie pe stadionul "Chimia" din Brazi", fie pe arena "Astra" din cartierul ploieştean 9 Mai, acolo unde Fortuna a jucat în precedenta ediţie de campionat, o decizie definitivă urmând a fi luată înaintea de reluarea campionatului.

7 comentarii:

  1. Care credeti ca va fi gata primul? Fortuna sau sinteticul din oras?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu de spus, dar, totusi, cred ca la Poiana se vor misca lucrurile mai repede!

      Ștergere
  2. am un gol in suflet cand vad stadionul in stadiu asta ma leaga multe amintiri ca jucator si imi este greu sa l vad asa dar sa speram noul stadion v a aduce o echipa care sa faca performanta cum merita orasu campina

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu se vor da salarii bune , va fi pacat de stadion ca nu o sa avem echipa performanta si mai stam 5 ani in liga 3.

    RăspundețiȘtergere
  4. umbla un zvon prin campina ,precum ca dl CALIN a vandut echipa la niste chinezi . ce stiti ? este adevarat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit nimic, dar ma interesez si daca flu ceva... scriu!

      Ștergere
  5. Dl Calin degeaba are bani daca nu stie cum sa-i foloseasca pentru a promova. Asa ca mai bine sa vina chinezii poate sunt mai buni manageri.

    RăspundețiȘtergere