luni, 13 ianuarie 2014

CSM Câmpina tot mai departe de... Câmpina

Formaţia din Liga a 3-a CSM Câmpina pare a se depărta din ce în ce mai mult de... Câmpina.
Că s-au început pregătirile la Ploieşti, bine... Că antrenamentele se desfăşoară la Ploieşti, bine... Că şi cele mai multe dintre meciurile amicale se vor desfăşura în Ploieşti sau prin alte părţi decât Câmpina, iarăşi bine...
Şi, totuşi, nu e bine! La antrenamentul de astăzi al echipei antrenate de Daniel Chiriţă s-au aflat 25 de jucători. Doar 3 dintre ei (Dumitrescu, Burloiu şi Ilioiu), câmpineni! Nu e bine...
Iar problema cea mai importantă - această echipă foloseşte banii publici ai Câmpinei... O fi bine...?!
Bine că măcar meciurile oficiale au loc la Câmpina...

22 de comentarii:

  1. asa este numai 3 campineni foarte putini daca tot da bani primaria sa faca o echipa de campineni sau apropiati de acest oras

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai jignit si nu puteam accepta asa ceva aici! Ma injura destul altii prin alte locuri... Iti respect punctul de vedere, dar daca tu crezi ca e bine asa si mai ales daca esti multumit de ce fotbal a jucat aceasta echipa pana acum, sa fii sanatos!

      Ștergere
    2. revin si ca sa nu te mai simti jignit te intreb : cate echipe din romania care primesc bani de la primarii au in componenta NUMAI JUCATORI LOCALI ?
      faceti atata tam -tam ca le -a dat primaria bani , cand era unirea c numai faceati atata galagie. stiti cat bani le-a dat primariile din pitesti , targoviste ( chindia) ? nu? la pitesti 26 miliarde lei , la chindia 18 miliarde lei . la ei nu face nimeni atata tam -tam cat faceti dvs . la csm campina sau dat in comparatie cu aceste echipe , niste maruntis . ma opresc aici deocamdata . ghita - suporter csm campina

      Ștergere
    3. Am un singur raspuns pt tine: bine!

      Ștergere
  3. 1.Aceasta ECHIPA si-a evaluat foarte corect potentialul si a reusit la sfirsitul turului sa-si atinga obiectivul[clasarea in primele 6 locuri care ne permite sa evoluam si in editia viitoare in liga a 3 a],evident ca ne-am fi dorit sa putem oferi iubitorilor de fotbal din CAMPINA si meciuri spectaculuase.2.dleALEX stiti foarte bine ca terenul a fost folosit si de grupele de juniori pentru antrenamente si jocuri,din aceste motive incercam sa protejam in aceasta perioada terenul,in acest sens saptamina trecuta am "tavalugit terenul"si daca ne ajuta si vremea o sa aplicam si un tratament cu "complexe"de substante nutritive[dnl MARGARIT stie acest lucru,defapt am stabilit impreuna sa incercam sa protejam cit putem terenul ].3Ne preocupa in continuare calitatea jucatorilor iar competitia este cea care determina titularizarea lor.Daniel Chirita impreuna cu echipa tehnica,va asigur ca sunt preocupati si de calitatea spectaculara a meciurilor,[ in conditia in care nu mai avem presiunea OBIECTIVULUI] si speram prin aducerea noilor jucatori sa reusim acest lucru.Galeria si iubitorii de fotbal din CAMPINA merita acest lucru,si ii asigur ca vom gestiona in continuare la fel de serios aceasta activitate.Galeria este foarte importanta pentru noi,o parte din realizarile noastre sunt si ale lor,ii inbratisez pe toti si astept cu nerabdare sa inceapa returul[cel putin 2 jocuri de pregatire le vom juca pe terenul nostru,TIBY,VALI,CLAU,va sun cind vom stabili datele]4.dleALEX,sunt destule echipe [PETROLUL.CHIAJNA.....]care nu au in componenta jucatori locali,asta nu ii inpiedica sa convietuiasca si sa faca performanta,asa incit cred ca este o falsa poveste pe care cred ca o putem depasi.Fiti constructiv,sunt probleme de infrastructura si altele pe care cu siguranta le stiti si cred ca impreuna putem sa le abordam si sa incercam sa le"ANIMAM",iubitorii de fotbal din CAMPINA merita toate eforturile noastre si nu cred ca polemicile si micile intepaturi poate sa duca societatea mai departe,deaceea cred ca IMPREUNA avem datoria sa sa nu ne risipim in detalii,PUTEM FI MAI BUNI.dnle ALEX va rog oricind sa ma sunati cind aveti nevoie de info,nu am vrut sa intervin dar am simtit nevoia sa clarific aceste NEINTELEGERI.[In continuare suntem preocupati sa aducem linga echipa noi sponsori,jucatori cu o imagine buna samdp]Va pretuiesc,ne'a VALI,CSM CAMPINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Vali, nu stiu de unde ai asemenea tehnici de comunicare, dar nu ma contrazici cu nimic! E ceva din ceea ce am scriu eu incorect? Singura mea problema este ca la cati bani primeste acest club de la bugetul local, eu unul - si ca mine mai sunt destui - parca am vrea ca echipa sa fie mai aproape de Campina si de campineni. Atat! Daca e prea mult, imi cer scuze, dar eu asta cred si nu ma poate opri nimeni sa scriu ceea ce eu cred!

      Ștergere
    2. pamfletarule de ce nu te apuci tu de scris poezii povesti nemuritoare sau alte versuri ca te pricepi numai la fotbal nu , noroc ca esti omul lui nistoroiu ca altfel faceai pamflete

      Ștergere
    3. nu am inteles la cine te referi?

      Ștergere
    4. la tine sandule .

      Ștergere
    5. e greu sa te lupti cu un anonim... daca tu asta ai inteles din ce scrie aici, ori esti prost, ori esti rau intentionat. In locul unui raspuns mai detaliat, iti transmit o rugaminte: te rog eu nu mai intra aici daca eu nu ma pricep la fotbal si sunt omul... nu stiu cui! OK! Daca mai intri esti tu IDIOT!
      PS - Si nu mai chinui tastatura ca nu iti mai public nici un comentariu de acest gen!

      Ștergere
    6. Pentru inceput tin sa mentionez ca nu interveneam dar ca un simplu cititor vreau sa mentionez cateva lucruri.
      PENTRU DL. VALI...PUNCT CU PUNCT
      pct 1. "1.Aceasta ECHIPA si-a evaluat foarte corect potentialul si a reusit la sfirsitul turului sa-si atinga obiectivul...."
      Ce ma intereseaza pe mine obiectivul dvs? sa nu-mi spuneti ca daca nu intrati in primele 6 retrogradati, sa fim corecti, ati jucat pentru prime, buzunarul a contat, buzunar care a fost alimentat si din banii cetatenilor Mun Campina, deci Sandu are dreptate.
      pct 2. ".2.dleALEX stiti foarte bine ca terenul a fost folosit si de grupele de juniori pentru antrenamente si jocuri,din aceste motive incercam sa protejam in aceasta perioada terenul...."
      Din cate ma pricep si am mai si citit, se pare ca nu puteati activa la nivel de divizia C fara un numar de grupe de copii si juniori, corect? Deci este foarte placut sa informam corect cititorul. Dvs, ca si club aveati nevoie de ei, asa ca pica scuza cu terenul, mai mult decat atat, protejarea lui nu are legatura cu tavalugitul, trebuie sa il intretineti sa puteti juca. Sandu are dreptate si aici.
      pct 3. "3Ne preocupa in continuare calitatea jucatorilor iar competitia este cea care determina titularizarea lor..."
      Aici este foarte bine ca va preocupa calitatea jucatorilor, este normal, dar acest punct este nul legat de ceea ce vb Sandu in material. Campina nu are si nu a avut niciodata o scoala de fotbal adevarata. Legat de galerie, mai putina bere nu strica...
      pct 4. ".Fiti constructiv,sunt probleme de infrastructura si altele pe care cu siguranta le stiti si cred ca impreuna putem sa le abordam ...."
      Ce treaba are Sandu cu infrastructura? Ce sa inteleg ca in Mun Campina nu sunt oameni capabili sa rezolve problemele de infrastructura? Trebuia sa vina cineva de la Ploiesti sa le resolve? Nu va suparati dar nu putem accepta, mergeti acolo la dvs si rezolvatile, dar nu ca la Blejoi dl Vali.si treaba cu sponsorii, cautati, au mai fost unii si au fugit. Sandu are si aici dreptate.
      Daca doreati sa ne spuneti ceva, sa ne aduceti ceva nou la cunostinta prin modul dvs de exprimare care de altfel este unul foarte alunecos, as fi fost foarte placut surprins sa ne comunicati cati campineni sunt angajatii acestui club? Cand numarul lor o sa poata fi pus macar in balanta, atunci sa va asteptati sa fiti primiti asa cum trebuie intr-un nou orasel. Greseala de primarie, nu va dadeam nici un ban, pana nu imi spuneati cate locuri de munca puneti la dispozitie prin activitatea pe care o desfasurati in Mun Campina. Asa se rezolva domnule Vali problemele de care vorbeati. Sunt oameni capabili sa faca si ceea ce faceti dvs, si nu ma refer strict la dvs, ci la cub. Cati dintre cei pe care ai aveti pe lista campinenilor au contracte ferme care sa le permita sa spere in siguranta postului.
      Sandu are dreptate, pacat ca scrie doar el.

      Ștergere
  4. dar domnul neculai voua nu va convine nimik observ u ai un cui impotriva la toata lumea.dc u si ceilalti "destui" nu v ati facut echipa voastra initiativa voastra saa aveti echipa numai de campineni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Cred ca ai vrut sa spui : de ce nu v-ati facut echipa VOASTRA?..care VOASTRA?...baietel tu nu intelegi un lucru, care este foarte simplu, mi-ar face placere sa cred ca esti fotbalist,dar imi este teama ca esti suporter si atunci trebuie sa intelegi un lucru, si anume, Sandu are perfecta dreptate,NU SE POATE PROCEDA ASTFEL, eu platesc impozite in Campina si nu am chef ca banii sa mearga in restaurantele si bazele lui x, y z, tu asta nu intelegi, nu are legatura cu jucatorii echipei CSM, ca nu este Campina o pepiniera de fotbalisti valorosi, ce avem noi aici.....2. daca tot spui echipa voastra, si daca Sandu are initiativa, hai sa facem o hartie, mergem din usa in usa, expunem correct si real punctele de vedere, fairplay, cate n reprezentant din fiecare parte, si punem pariu ca strangem semnaturi sa va retragem finantarea de la primarie???? Cand doresti Sandule, eu sunt pregatit...cunosc foarte bine fenomenul, si chiar daca o sa para bizar, in aceasta problema sunt alaturi de tine, o sa ma prezint mai tarziu, in privat.

      Ștergere
  5. Prietene pampletar , daca nu ai lnteles ce a spus acest om care detine acest blog ,afla ca nu meriti atentie , asta unu la mana , doi ,daca nu ar fi fost baiatul care are grija de stadion ,oare unde jucati , nu cumva ati profitat de munca altora si ati intra pe un teren gata construit , sincer daca
    As fi fost ln locul vostru, nu ma afisam la tribuna oficiala , ca si cum voi ati fi facuto , s-au sa fiti mandri de voi pe acel stadion ca si cum ar fi al vostru .
    V-ati pus vreo lntrebare ,ce a facut parlamentru de Guran pana sa vina Nistoroiu ,nimi legat de fotbal , nimic legat oras , ln tr-un cuvant , un parvenit .
    Cu ce a gresit sandu ca a spus acele lucruri , pt voi este m-ai bine sa plecati ' ca nu voi sunteti vinovati , pt ce se lntampla cu fotbalul campinean .
    Stiu ,nu poate sa plece Nistoroiu , pt ca a bagat bani ln campania lui guran si i-a promis contracte , asta e mai ei si tiapa.
    Dupa cum vedem noi campinenii tot Mara se lupta cu stadionul ca voi l-ati facut praf , tot el vopseste gardul 'tot el repara porti , sau lati trecut de partea voastra , ar fi pacat . Iar pt cei care intra pe acel teren, ar trebui sa va fie rusine . Aici ma refer la parlamentar si la unii cnsilieri de paie . Daca vreti sa ma semnez , o sa revi cu alta explicatie , deocamdata sunt un anonim care stie multe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stati linistiti ca banii de la primarie , se duc la Guran ln restaurant , nu ati vazut ca da mancare si la galerie , tot pe factura primariei . Trebue sa se lntample ceva ca este strigator la cer ,ce face acest Guran cu banii campinenilor. Dnezu...

    RăspundețiȘtergere