vineri, 17 ianuarie 2014

Teodora Albon, delegată în Israel la un meci din preliminariile CM

Anul 2014 începe în forță pentru arbitrajul românesc. După ce Bogdan Sorescu a fost nominalizat pentru Campionatul European de Futsal, care va începe la sfârşitul acestei luni în Belgia, iar Cristina Dorcioman şi Teodora Albon au fost anunţate că vor oficia la Algarve Cup, minicampionatul mondial feminin, care are loc la începutul lunii martie, în sudul Portugaliei, a sosit o nouă delegare pentru arbitrul celei mai recente finale a Womens Champions League, Teodora Albon (foto). Clujeanca va conduce pe 12 februarie, la Petah Tikva, partida Israel - Elveţia, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale feminine.
Partida Israel - Elveţia va avea loc la Petah Tikva, pe stadionul "HaMoshava", detalii depsre stadion şi oraş, aici.  Anul trecut, pe acest stadion a arbitrat Ovidiu Haţegan partidele Spania - Olanda 3-0, în grupe, şi semifinala Italia - Olanda 1-0, la turneul final al Campionatului European de Tineret, găzduit în iunie de Israel.
Până atunci, însă, Teodora Albon, împreună cu Cristina Dorcioman, Ovidiu Haţegan şi Alexandru Tudor vor participa în perioada 3-5 februarie, la Lisabona, la cursul UEFA pentru arbitrii de elită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu