luni, 27 ianuarie 2014

Noutăţi în lotul Fortunei

Aflată în cantonamentul de la Izvorani, AFC Fortuna Poiana Câmpina încearcă să găsească cele mai bune soluţii pentru a-şi definitiva lotul cu care va aborda a doua parte a campionatului şi play-off-ul. Conducerea tehnică şi cea administrativă a clubului au hotărât asupra unor modificări în lotul echipei din Poiana Câmpina. Astfel, s-a renunţat la serviciile jucătorilor Ionuţ Chelaru şi Răzvan Cazacu, în vreme ce Crăciun a fost trimis la echipa "satelit", antrenată de Cătălin Gheorghe şi care va activa odată cu reluarea campionatului în primul eşalon judeţean.
În acelaşi timp, s-au perfectat contractele pentru doi noi jucători. Este vorba de Bogdan Barbu, mijlocaş central, 22 ani, fost jucător la Sportul Studenţesc, şi Florin Aniţoiu, jucător de bandă stângă, 20 ani, care a mai trecut pe Săgeata Năvodari şi ASA Tg. Mureş.
Mâine, de la ora 17.00, în nocturnă, la Izvorani este programat jocul amical cu liderul campionatului judeţean, Astra II Giurgiu, iar miercuri dimineaţă ar trebui să aibă loc un nou meci amical, cu Gloria Buzău.

2 comentarii:

  1. Ce credeti Fortuna s-a intarit prin achizitiile din aceasta iarna? Se poate bate cu Arges si Chindia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salariile jucatorilor de la Fortuna sunt mici asa ca achizitiile sunt pe masura

    RăspundețiȘtergere