vineri, 17 ianuarie 2014

Încă sunt multe incertitudini la Băneşti

Deşi a fost una dintre primele formaţii din campionatul judeţean care şi-a reluat pregătirile în vederea reluării sezonului oficial, FC Băneşti are încă puţine certitudini. Lotul nu este nici pe departe conturat, încă nu se ştie cu exactitate dacă şi unde se va putea merge într-un cantonament, nici măcar situaţia la nivelul conducerii executive a echipei nefiind prea clară.
Gânju, sigur pleacă în Spania
Unul dintre jucătorii de bază în prima parte a campionatului pentru echipa lui Ion Burchi, Octavian Gânju (foto stânga), a decis să părăsească România. "Ne-a anunţat că va pleca în Spania, acolo unde sunt părinţii lui. Şi-a cumpărat bilet de avion pentru data de 26 ianuarie şi nu ştie dacă va sta o săptămână, o lună sau va rămâne definitiv acolo... În aceste condiţii, cel puţin pentru prima parte a sezonului de primăvară nu vom mai putea conta pe Gânju", ne-a precizat antrenorul Ion Burchi.
Bica se antrenează cu CSM, dar nimic nu e sigur
"Noi pierdem mai mult fără Bica, decât câştigă CSM-ul cu Bica", a sintetizat tehnicianul băneştenilor situaţia cu plecarea lui Bica. Acesta se pregăteşte de câteva zile sub comanda lui Daniel Chiriţă, însă Burchi nu ar fi vrut să se despartă de singurul său jucător care are în palmares o prezenţă în tricoul tricolor. "Avem o relaţie bună cu CSM şi nu vrem s-o stricăm, dar eu aş prefera să rămână la noi. Sigur, dacă jucătorului îi va fi mai bine, nu mă pot opune, dar şi eu am mare nevoie de Bica. Vom vedea şi sper ca situaţia lui să se decidă în câteva zile", a mai adăugat Burchi.
Alte noutăţi în lot, un prim meci amical şi dorinţe pentru un cantonament
În afara celor două modificări în lotul formaţiei FC Băneşti amintite anterior, la capitolul "sosiri" lucrurile sunt ceva mai puţin spectaculoase. "S-a întors Burlacu, un jucător care a mai evoluat la noi, aproape sigur se va întarce şi Goran, un alt jucător care a mai evoluat la formaţia noastră, şi ni se va alătura Pană, un jucător care a făcut parte în prima parte a campionatului din lotul formaţiei Intersport Filipeşti. Mai suntem în discuţii cu alţi câţiva jucători, avem neapărat nevoie şi de un portar, dar deocamdată nu este nimic sigur", a mai precizat Ion Burchi (foto dreapta). Tehnicianul băneştenilor ne-a mai mărturisit că a insistat pentru găsirea resurselor pentru un cantonament montan. "Am solicitat - a mai spus Burchi - conducerii clubului şi Primăriei să se găsească soluţii pentru un cantonament montan, undeva în prima decadă a lunii februarie, unde să pot avea pentru o săptămână în pregătire lotul cu care vom juca în a doua parte a campionatului. Urmează ca în câteva zile să se ia o decizie, sper eu una în favoarea solicitării mele".
De asemenea, pe 1 februarie, la Tufeni, FC Băneşti va susţine un meci amical în compania formaţiei Petrolul Băicoi, care activează în campionatul Ligii B Prahova, dar se încearcă găsirea unui adversar şi pentru sâmbăta viitoare.
Preşedintele clubului şi-a dat demisia, dar...
În ultimele două săptămâni, la nivelul conducerii executive a grupării băneştene au avut loc mai multe întâlniri, inclusiv cu factorii de decizie din cadrul Primăriei Băneşti, pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de această perioadă. După întâlnirea de la sfârţitul săptămânii trecute, preşedintele clubului, Vasile Leescu, şi-a anunţat demisia! Urma ca la primul antrenament să vină în faţa jucătorilor pentru a-i anunţa asupra gestului său. Nu a făcut-o, existând chiar unele semnale că ar dori să revină asupra demisiei, astfel că până şi situaţia conducerii executive a clubului este una incertă la Băneşti.
Dar, pentru binele echipei, poate toate lucrurile se vor rezolva rapid şi vor intra pe un făgaş normal.

3 comentarii:

  1. mult noroc acolo unde esti si sa ne revedem cu bine ...multumim Cheli ...Ion B .

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere