duminică, 19 ianuarie 2014

Marius Vişan a condus astăzi primul antrenament la Tricolorul Breaza

După ce a anunţat că se retrage de la Fortuna Poiana Câmpina, Marius Vişan (foto) nu a rezistat tentaţiei de a prelua conducerea tehnică a formaţiei sale de suflet, Tricolorul Breaza. de altfel, astăzi, Vişan a condus primul antrenament al noii sale echipe, din lotul brezenilor singura noutate fiind sosirea lui Vişan, care a promis că va mai şi juca atunci când nu vor fi alte soluţii. Obiectivul brezenilor rămâne salvarea de la retrogradare. Deocamdată, lotul nu a suferit modificări, dar se speră în aducerea a doi-trei tineri jucători, care să contribuie la calitatea jocului noii formaţii a lui Marius Vişan.
Antrenamentele se vor desfăşura în localitate, urmând ca după o perioadă de reacomodare la efort să înceapă şi partidele de verificare.
În ceea ce îl priveşte pe Marius Vişan, acesta va continua să se ocupe şi de una dintre grupele de juniori ale formaţiei Fortuna Poiana Câmpina.
"Am decis să vină la Breaza să mai joc şi să mai ajut cu un sfat. Sunt mai mulţi oameni din Breaza care vor veni alături de echipă şi m-au rugat să vin şi eu, pentru că sunt nişte momente ceva mai grele acum. Avem promisiunea că şi Primăria Breaza va face un efort financiar să rezolve problemele existente. Jucătorii vor avea indemnizaţii de efort şi prime de joc, având ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar şi schimbarea imaginii actuale a echipei", mi-a declarat Marius Vişan.

8 comentarii:

  1. Au saracii astia de la Breaza bani sa isi ia antrenor ca asta :)) ? E vreo gluma cumva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca era vreo gluma nu posta nimeni pe-aici, nu crezi? Si usor cu asta cu "saracii" prietene, cred ca ne cam uitam gradele nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum sunteti varza...nu prea e Liga A de voi nu.i asa? La anul mergeti pe la V.Doftanei sau Tariceni :)))

      Ștergere
    2. Se pare ca am gresit bagandu-te in seama prietene...daca tot esti tu bine, lasa-ne pe noi in durerea noastra, nu ar fi mai bine?

      Ștergere
  3. pai sunteti vai de voi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat despre d-ta, numai daca intuiesc de pe la ce echipa esti, esti mult mai vai de tine ca noi...

      Ștergere
  4. stati linistiti numai vb ca la Breaza au intrat ceva bani in cont si se va face echipa hai Breaza .....As Mislea va sustine demonstratile ca sunteti peste ei se stiu echipele care va invidiaza

    RăspundețiȘtergere
  5. RESPECT MARIUS VISAN . UN OM DE NOTA 10 PACAT DE TINE CA CEI DE LA FORTUNA NU A PRECIAT MUNCA DEPUSA DE TINE LA ECHIPA
    . DAR TU STI CA ECHIPA DIN BRAZI LA ORA ACEASTA SE SCALDA IN APE TULBURI, SI CRED CA DEACEEA AI PLECAT SANATATE MAXIMA . I . T

    RăspundețiȘtergere