miercuri, 22 ianuarie 2014

Amical: AFC Fortuna Poiana Câmpina - CS Baloteşti 0-0

În această după-amiază, la Izvorani, AFC Fortuna Poiana Câmpina a disputat un nou meci amical, în compania echipei CS Baloteşti, care activează în Liga a 3-a. Elevii lui Florin Stăncioiu au controlat partida, au dominat, au avut ocaziile mai clare, dar au ratat nepermis de mult, chiar şi pentru un meci amical.
În cele din urmă, deşi supărat că nu a obţinut o victorie, Stăncioiu se poate declara mulţumit de disponibilitatea la efort a elevilor săi.
Iată şi echipa folosită de Stăncioiu în acest meci amical: Hintaşcu - Cristescu, M. Marin, B. Şandru, Damian - Munteanu, Jugaru, Minciună, B. Năstase - Camara, Mirescu. Au mai jucat: Manyur - Cazacu, A. Gheorghe, Caramalău, Moise, Mureşan, Bereşoae, Crăciun, Crosman, Ungureanu, Chelaru, B. Chipirliu.
Noutatea din lotul Fortunei este atacantul Bogdan Chipirliu (foto), un jucător de 22 ani, născut la 21 iulie 1992, care aparţine de Oţelul Galaţi, fiind împrumutat în sezonul precedent la concitadina Dunărea. Este evaluat de site-ul transfermarkt.co.uk la valoarea de 25.000 euro. Discuţiile pentru transferul acestui jucător la Fortuna Poiana Câmpina sunt aproape finalizate, oficialii clubului prahovean părând a fi mulţumiţi de evoluţia acestui atacant.

Un comentariu:

  1. pai ce sa mai zicem, cine sa dea goluri daca visan nu mai este, am jucat cu 2 atacanti care.........,nimic vad eu veniti noi, ca visan mai rar sa gasiti voi ceva

    RăspundețiȘtergere