sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Amical: Fortuna Poiana Câmpina - Sportul Studenţesc (juniori) 5-2

La Izvorani, în această dimineaţă, de la ora 11.00, Fortuna Poiana Câmpina a susţinut primul meci amical al noului an, întâlnind formaţia de juniori a clubului Sportul Studenţesc, aflată - ca şi Fortuna - în cantonament la Izvorani.
Partida a fost la discreţia Fortunei, care s-a impus cu scorul de 5-2, prin golurile marcate de V. Munteanu, Minciună (foto - tricou alb), B. Şandru, Moise, Crăciun.
Antrenorul Fortunei, Florin Stăncioiu, a folosit tot lotul aflat la dispoziţie, cu excepţia portarului Manyur şi a mijlocaşului Jugaru, ambii răciţi.
În prima repriză, Fortuna a jucat cu: Zecheru (Hintaşcu) - Cristescu (Dunărea Galaţi), M. Marin, B. Şandru, Damian - Mureşan, Crosman, Munteanu, Antohi - Mircescu, Camara.
După pauză, formula de joc a fost: Hintaşcu (Stroescu) - Cazacu, M. Marin, A. Gheorghe, Mureşan - Crăciun, Moise, Bereşoae, Ungureanu - Năstase, Chelaru.
Următorul joc amical al formaţiei Fortuna
Poiana Câmpina va avea loc tot la Izvorani, miercuri, 22 ianuarie, de la ora 15.00, cu CS Baloteşti.

7 comentarii:

  1. ceva poze de la meci cum dati mereu

    RăspundețiȘtergere
  2. stii cumva cine a arbitrat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce credeti Arges Pitesti s-a intarit prin venirea lui Sinescu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric, da! Sinescu este un antrenor bun, un tehnician valoros, daca este lasat sa isi vada de treaba si daca are un lot valoros.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere