sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Amical: CS Blejoi - CSM Câmpina 0-1

În primul meci amical pentru ambele echipe în anul 2014, CS Blejoi şi CSM Câmpina s-au angrenat într-un joc plăcut ochiului, încheiat cu victoria la limită a formaţiei din liga a 3-a, CSM Câmpina, cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind realizat de D. Nae (foto - tricou roşu), în minutul 5.
Ambele conduceri tehnice i-au utilizat pe toţi jucătorii avuţi la dispoziţie, concluzia fiind că a fost un test reuşit pentru ambele formaţii, atât CS Blejoi, cât şi CSM Câmpina aflându-se la începutul perioadei de pregătire.
CSM Câmpina a jucat în formula: Panaite - C. Dumitrescu. M. Tudor, V. Sandu, Dobrinoiu - Băcioiu, Ilioiu, Puchea, N. Popescu - Ad. Ilie, D. Nae. Au mai jucat: A. Bica, Preda (19 ani, CSM II Câmpina) - Oae, Năstase, Nincă, Bencea, Jercălău, Burloiu, G. Costin, Smajlovic.
Partida a fost arbitrată de Marcel Marin (Ploieşti).

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. In tribuna de la Blejoi erau 4spectatori din Campina ,restul,niste "bronzati" din Ploiesti.Asta e ...finantam de la bugetul Campinei echipa lui Nistoroiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca erai mai beat decat prevede legea am fost 4 masini mici , toate pline. din campina , dar asa-i cand te mananca invidia , nu mai vezi bine

    RăspundețiȘtergere
  4. betivane , am fost 4 masini din campina , dar daca , erai cu sparla in mana , nu aveai sa vezi ca noi am fost multi din campina , dar din cauza cocartilui esti nevev

    RăspundețiȘtergere
  5. VOI SUPORTERI DE CARTON AI FORTUNEI SI AI UNIRII SUNTETI JALNICI , MURITI DE INVIDIE CA , SUPORTERII CSM -ULUI SUNT ADEVARATI . . SUSTIN ECHIPA NECONDITIONAT SI LA BINE SI LA RAU . AU FACUT BENERE SI STEAGURI DIN BANI PROPII AU PRESTAT MUNCA VOLUNTARA LA STADION SE DUC LA MECIURI AMICALE CU MASINI SI PE BANI PERSONALI PE CAND VOI CE FACETI ?
    SAU CE A=TI FACUT PENTRU ECHIPELE VOASTRE DE CARTON? ----- NIMIC NIMIC NIMIC . STATI CU MANA INTINSA IN CERSEALA SA PRIMITI SI VOI UN BAN . COMENTARIILE DE MAI SUS SUNT SCRISE TOT DE MINE SI SE REFERAU LA AFONUL CARE A POSTAT COMENTARIUL DE LA ORA 16. 57 .

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere