vineri, 3 ianuarie 2014

Fortuna amână reluarea pregătirilor şi se mută la Brazi

Iniţial, Fortuna Poiana Câmpina părea să fie cea mai grăbită dintre formaţiile din Liga a 3-a care îşi relua pregătirile, anunţându-se data de 6 ianuarie pentru ca V. Munteanu şi coechiperii săi să revină sub comanda antrenorului Florin Stăncioiu.
În aceste zile, conducerea clubului a decis să amâne cu 7-9 zile reluarea pregătirilor, interval în care se va stabili cu exactitate şi staff-ul tehnic.
Fortuna se va muta din nou pentru o scurtă perioadă de la Poiana Câmpina. Perioada de pregătire se va desfăşura la Brazi, cu un cantonament în Turcia, iar odată cu disputarea primelor meciuri amicale se va stabili şi unde vor avea loc meciurile oficiale de pe teren propriu până în jurul datei de 1 aprilie, până atunci stadionul din Poiana Câmpina intrând în reparaţii - gazonul va fi schimbat şi va avea sub el instalaţie de încălzit şi instalaţie de irigat.
Reluarea campionatului în Liga a 3-a este programată pentru 28 februarie, dată la care Fortuna urmează să întâlnească pe teren propriu formaţia Avântul Reghin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu